462 PK en 700 NM VOOR HYBRIDE PANAMERA

Aanvankelijk presenteerde Porsche de nieuwe Panamera alleen als 4S, als Turbo en als 4S Turbo. Vandaag komt daar de hybride 4 E-Hybrid bij.

Onder de kap vinden we een 3,9-liter biturbo-V6 die 330 pk en 450 Nm levert. De benzinemotor is gekoppeld aan een 136 pk en 400 Nm sterke elektromotor. Het systeemvermogen komt daarmee uit op 462 pk en 700 Nm. Het gemiddeld verbruik ligt op 2,5 l/100 km, wat overeenkomt met een CO2-uitstoot van 56 g/km. In volledig elektrische modus kan de Panamera 4 E-Hybrid 50 kilometer ver komen. Schakelen geschiedt met een achttraps PDK-transmissie.

Wie het gas volledig intrapt, heeft in 4,6 tellen een snelheid van 100 km/h op de klok staan. De topsnelheid ligt op 278 km/h.


Full Operational Lease

Full Operational Lease is de meest gebruikelijke leasevorm. Het voordeel is dat bij u alle autokosten vooraf bekend zijn en wij u volledig ontzorgen.

Lees meer

Financial Lease

Bij Financial Lease wordt de berijder in feitelijke zin eigenaar van de auto, echter pas volledig na het aflopen van het leasecontract. In de tussentijd betaalt u een vast bedrag per maand.

Lees meer

Import Lease

Import Lease maakt het mogelijk om in een luxe, jong gebruikte of zelfs nieuwe auto te rijden tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief.

Lees meer