DE NIEUW PORSCHE PANAMERA ONDERHUIDS

Na zeven jaar komt Porsche met een compleet nieuwe Panamera. Net als z’n voorganger is ook bij de nieuweling het lijnenspel geïnspireerd op de sportcoupés. Vandaag kijken we even voorbij dat lijnenspel en gaan we onderhuids.

Voor deze nieuwe Panamera maakt Porsche gebruik van de Modularer Standardantriebsbaukasten (MSB), een nieuwe platformarchitectuur waarop niet alleen een versie met verlengde wielbasis zal verschijnen, maar ook een stationcarachtige Sport Turismo en verder binnen het Volkswagen-concern eveneens de nieuwe Audi A8 (inclusief een verlengde versie) en de Bentley’s Continental en Spur. Onder de aluminium huid gaat een structuur schuil die voor een zo groot mogelijke stijfheid en een zo laag mogelijk gewicht is opgetrokken uit een combinatie van aluminium en staalsoorten met een extra hoge sterkte. Onconventionele productietechniek schuwt Porsche hierbij niet. Zo worden de aluminium zijkanten van de auto niet aan het framewerk gelast, maar volledig gefelst (vastgezet door middel van een vouwrand). Het aluminium dak op zijn beurt wordt wel weer aan de zijkanten vast gelast.


Full Operational Lease

Full Operational Lease is de meest gebruikelijke leasevorm. Het voordeel is dat bij u alle autokosten vooraf bekend zijn en wij u volledig ontzorgen.

Lees meer

Financial Lease

Bij Financial Lease wordt de berijder in feitelijke zin eigenaar van de auto, echter pas volledig na het aflopen van het leasecontract. In de tussentijd betaalt u een vast bedrag per maand.

Lees meer

Import Lease

Import Lease maakt het mogelijk om in een luxe, jong gebruikte of zelfs nieuwe auto te rijden tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief.

Lees meer