U weet precies
waar u aan toe bent

Leasen

Full Operational Lease

Dit is de meest gebruikelijke leasevorm. Het voordeel is dat alle autokosten vooraf bekend zijn en wij u volledig ontzorgen. Alle kosten die voortkomen uit het gebruik van de auto zijn in het leasecontract opgenomen. Hierbij moet u denken aan:

  • Financiering
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • All-risk verzekering
  • Vervangend vervoer
  • Motorrijtuigenbelasting

Financial Lease

Bij Financial Lease wordt de berijder in feitelijke zin eigenaar van de auto, echter pas volledig na het aflopen van het leasecontract. In de tussentijd betaalt u een vast bedrag per maand; deze leasevorm betreft een financieringsovereenkomst. De berijder is de economische eigenaar van de auto, maar Premium Finance & Lease B.V. is de juridische eigenaar. Aan het einde van de looptijd van het leasecontract wordt de berijder tevens juridische eigenaar van de auto; hiervoor betaalt u een kleine koopsom.

Import Lease

Import Lease maakt het mogelijk om in een luxe, jong gebruikte of zelfs nieuwe auto te rijden tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief. Het is een uitkomst als u in een luxe auto wilt rijden, maar niet de hoofdprijs wilt betalen. In combinatie met Full Service Lease is een besparing van honderden euro’s op uw maandbedrag geen uitzondering, omdat de prijsverschillen tussen auto’s in Nederland en de rest van Europa behoorlijk groot zijn.

Full Operational Lease

Full Operational Lease is de meest gebruikelijke leasevorm. Het voordeel is dat bij u alle autokosten vooraf bekend zijn en wij u volledig ontzorgen.

Lees meer

Financial Lease

Bij Financial Lease wordt de berijder in feitelijke zin eigenaar van de auto, echter pas volledig na het aflopen van het leasecontract. In de tussentijd betaalt u een vast bedrag per maand.

Lees meer

Import Lease

Import Lease maakt het mogelijk om in een luxe, jong gebruikte of zelfs nieuwe auto te rijden tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief.

Lees meer